MYYJÄLLE

Unelma tekee hääpuvun myymisestä helppoa ja vaivatonta – sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Hääpukuliike Unelmassa myydään vain hääpukuja, jotka ovat hääpukuliikkeestä ostettuja tunnetuimpien valmistajien valmistamia tai pukuompelijalla teetettyjä pukuja sekä liikkeistä tulleita sovituspukuja.
Puku saa olla korkeintaan neljän vuoden takainen (2019).  Huomioithan, että vanhaa hääpukua on aina vaikeampi myydä kuin uudempaa mallia olevaa hääpukua, sillä ajan kuluessa trendit ja kankaat sekä tyylit muuttuvat. Hääpuvun tarvitsee olla ehjä ja kaikin puolin kunnossa. Mikäli puku vaatii korjausompeluita, voin suositella siihen sopivaa ompelijaa. Unelma tarjoaa myös pesulapalvelua, josta voit lukea lisää täältä.

Hääpuvun myyntihinnan päättää myyjä, eli sinä, mutta tarvittaessa autan sinua hinnoittelussa kyllä. 
Hääpuvun jälleenmyyntihinta laskee aika rajustikin – mitä vanhempi puku on, sitä pienempi hinta sille täytyy asettaa. Myöskin liikeideaa huomioiden, puvun hinta kannattaa pitää alle tuhannessa. 

Unelma ei osta hääpukuja, vaan välittää ne myyjän puolesta ostajalle.

MYYNTIPALKKIO ON 40€, JOKA KATTAA 3KK MYYNTIAJAN

Myyntipalkkiota ei palauteta, vaikkei hääpuku menisi kaupaksi.

Myydystä hääpuvusta veloitetaan 25% myyntiprovisio.

Myyntiajan puitteissa hääpukusi on sovitettavissa aina liikkeessä ja sitä tarjotaan kaikille niille tuleville morsiamille, joille pukusi voisi sopia. Myynnissä olevista puvuista otetaan kuvat Unelman nettisivuille ja saatetaan käyttää myös somessa markkinoinnin tukena. 

Kun haluat tuoda hääpukusi Unelmaan myyntiin, varaa aika sähköisesti tästä.

Jos haluat kysyä jotain, niin otathan yhteyttä. Autan mielelläni!

%d bloggaajaa tykkää tästä: