MYYJÄLLE

Unelma tekee hääpuvun myymisestä helppoa ja vaivatonta – sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Otan myyntiin vain hääpukuja, jotka ovat hääpukuliikkeestä ostettuja tai pukuompelijalla teetettyjä pukuja. Hääpuvun pitää olla ehjä, pesty ja kunnossa.
Puku saa olla korkeintaan kuusi vuotta vanha (2013). Huomioithan, että vanhaa hääpukua on aina vaikeampi myydä kuin uudempaa mallia olevaa hääpukua.

Hääpuvun myyntihinnan päättää myyjä, eli sinä. Mutta autan mielelläni hinnoittelussa, jos se tuottaa vaikeuksia.
Alle 100 euron myyntihintaa ei kannata hääpuvulle laittaa, jos haluat jäädä hieman voitolle myyntipalkkion ja -provision jälkeen. Hääpuvun jälleenmyyntihinta laskee aika rajustikin – mitä vanhempi puku on, sitä pienempi hinta sille täytyy asettaa. Hääpuvun hinnoittelussa kannattaakin jättää omat henkilökohtaiset tunnesiteet pukuun  huomioimatta ja ajatella, mitä olisi siitä itse tällä hetkellä valmis maksamaan.

Unelma ei osta hääpukuja, vaan välittää ne myyjän puolesta ostajalle.

Myyntipalkkio on 30€ ja myydystä hääpuvusta otetaan 25% myyntiprovisio. Myyntipalkkiota ei palauteta, vaikkei hääpuku menisi kaupaksi.
Myyntiaika Unelmassa on 10 viikkoa

Myyntiajan puitteissa hääpukusi on sovitettavissa aina liikkeessä ja sitä tarjotaan kaikille niille tuleville morsiamille, joille pukusi voisi sopia. Markkinoin hääpukuasi  myös kotisivuillani ja sosiaalisessa mediassa.
Halutessasi hääpukuasi voidaan käyttää myös markkinointiin tarkoitetuissa valokuvauksissa, jotka edistävät pukusi myyntiä.

Kun haluat tuoda hääpukusi Unelmaan myyntiin, varaa aika sähköpostitse. Näin pystyn palvelemaan sinua ilman häiriötekijöitä.
Vastaanotan hääpukuja myyntiin myös kuljetuspalveluiden avulla, joten jos asut kauempana – älä epäröi ottaa yhteyttä!

Jos haluat kysyä jotain, niin otathan yhteyttä. Autan mielelläni!

Ajan tuontia varten pääset varaamaan tästä.

info@haapukuliikeunelma.com