PESULAYHTEISTYÖ – PESETÄ HÄÄPUKUSI ALENNUKSELLA!

Hääpukuliike Unelma tekee yhteistyötä kaikkien Suomen SOL-pesuloiden kanssa. Viemällä hääpukusi SOL-pesulaan, saat 10 % alennuksen pesulan hinnastosta.

Alennuksen saat, kun kerrot, että hääpukusi tulee myyntiin Unelmaan. Hääpuvun pesulalasku tulee maksettavaksi samaan aikaan kuin hääpuvun myyntipalkkio. Kannattaa informoida myös minua ennen hääpuvun viemistä pesulaan, jotta voimme sopia pesun maksusta ja hääpuvun tuomisesta liikkeeseen.

Skanssin SOL on erityinen yhteistyökumppani, jonne voi myös jättää hääpuvun ja se kulkeutuu Unelmaan automaattisesti. Skanssin SOL on myös erikoistunut hääpukujen pesuun, joten sinne voi huoletta jättää oman aarteensa pesetettäväksi.

Jos jokin askarruttaa, niin laittele viestiä ja kysy!

UNELMAN AVAJAISET

Hääpukuliike Unelma pääsee avaamaan ovensa 11.12.2018! Avajaispäivänä ovet ovat avoinna kello 15 – 19:00 ja Unelmaan pääsee tutustumaan ilman ajanvarausta.

Unelma sijaitsee Kaarinan keskustassa, Oskarinaukiolla olevassa liikekeskuksessa. Liiketila on liikekeskuksen sisällä suljettujen ovien takana, joten sisälle pääsee soittelemalla summeria.
Summeria voi soitella joko Puntarikadun ja Pyhän Katariinantien kulmassa olevasta ovesta tai sitten Oskarinaukion sisäpihan puoleisella ovella.

Oikein paljon tervetuloa!!


Psst.. Avajaispäivänä ei voi tuoda hääpukua myyntiin, eikä sovitella hääpukuja. Mutta mieluusti niitä varten saa tulla varaamaan omaa, henkilökohtaista aikaa!

SOVITUSAIKOJA VOI NYT VARATA

Unelmaan voi nyt varata ajan sovitukseen. Ajanvaraus tapahtuu sähköpostitse tai puhelimitse. Liike on avoinna joka viikko torstaista lauantaihin.
Muina ajankohtina sopimuksen mukaan, kuitenkin niin, että liike on sunnuntaisin ja maanantaisin kiinni.

Varaa oma aikasi – info@haapukuliikeunelma.com // 045 332 4426

 

HÄÄPUKUJEN VASTAANOTTO MYYNTIIN ALKAA

Unelma pääsee aloittamaan hääpukujen vastaanottamisen 15.11.2018. Hääpukujen tuominen myyntiin tapahtuu ajanvarauksella.

Aikaa hääpuvun tuontiin kannattaa varata noin 15 minuuttia – käydään yhdessä läpi niin hääpuku kuin myyntisopimuskin.

Unelma pääsee näillä näkymin avaamaan ovensa 11.12. Tätä ennen tuodut hääpuvut kuvataan ja laitetaan ostajia varten esille sosiaaliseen mediaan ja kotisivuille ”Hääpuvut” -linkin alle.

Kysele vapaita aikoja ja varaa oma aikasi hääpuvun tuontia varten – info@haapukuliikeunelma.com .

UNELMA AUKEAA JOULUKUUSSA

Unelma pääsee aukaisemaan ovensa joulukuun alussa!

Hääpukuja vastaanotetaan aina marraskuun alusta saakka. Puvut kuvataan ja laitetaan kotisivuille ostajien nähtäville ennen avajaisia. Näin tulevat morsiamet pääsevät tutustumaan hieman etukäteen Unelman tarjontaan.
Otathan siis rohkeasti yhteyttä, jos haluat osallistua unelmahääpukujen kierrättämiseen!

Tarkempi info avajaisista marraskuun aikana.