ITSENÄISTÄ YRITTÄJYYTTÄ

Uusissa tiloissa viihdytty nyt reipas kuukausi ja homma pyörii upeasti ❤ Töitä on ollut todella kivasti, mikä on ollut enemmän kuin tervetullutta. Käytännön työssä on huomannut muutamia juttuja, joita vielä voisi hankkia tai parantaa, ne onkin työn alla.

Joulun aikaan toki vähän hiljenee ja pidän itsekin pienen breikin ja hengittelen hetken. Joulu tulee vietettyä perheen ja läheisten kesken, joille lupaan antaa enemmän huomiota ja aikaa. Erityisesti lupaan huomioida ihanaa aviomiestäni, joka on tukenut ja kannustanut, kuunnellut ja tarvittaessa ollut myös hiljaa. Sekä tärkeimpänä, annan aikaa pienelle prinsessalle, joka on niin rakastettavan ihana, toki välillä jotain muutakin 🙂 Hänellä alkaa tammikuussa uusi arki tarhan parissa, joka herättää äidissä monia erilaisia tunteita.

Mutta joo, takaisin työasioihin. Olen todella kiitollinen, että saan tehdä tätä itsenäistä työtä, yrittää yrittäjyyttä. Upeat morsiamet ja vaimot mahdollistavat tämän kaiken, KIITOS teille ❤

Vuosi vaihtuu ja varsinainen sesonki alkaa pukujen myyntien suhteen, joten varaathan ajoissa aikasi sovitukseen. Muista, että seureesi on myös tervetullut tukemaan päätöstäsi ja kokemaan upean hetken, jolloin siirrytään askeleen verran lähemmäs tulevaa.

UNELMASTA TULI RAISIOLAINEN

Näin siinä kävi, nyt on muutto tehty ja kaikki puvut ja lisukkeet ovat siirtyneet Kaarinasta Raisioon. Aika rumbaa ollut kaiken hässäkän keskellä, mutta hyvin olen selvinnyt. Ihanasti ollut asiakkaita ja erityisen paljon on tullut pukuja myyntiin. Pukujen määrä on tuplaantunut, joten todennäköisyys on erittäin suuri löytää juuri sinulle se rakkain hääpuku ❤

Uusi tila sijaitsee tosiaan Raision Tuotekadulla, joka ei suoranaisesti ole mikään vaateparatiisi, mutta älkää antako hallimaisen ulkokuoren hämätä. Rohkeasti ovi auki ja oletkin keskellä hääkuplaa kaikkine ihanuuksineen. Liikkeessä on hyvät tilat sovittajalle sekä seurueelle. Ja näin syksyn kylmeneviin päiviin, tarjolla on myös kupit kuumaa.

Mä toivon, että pian nähdään ja tehdään yhdessä tästä tarina, jonka kohta kaikki tietää ❤

UNELMA MUUTTAA UUSIIN TILOIHIN

Hääpukuliike Unelma muuttaa uusiin tiloihin tämän kuun vaihteessa. Uuden liikkeen ovet avautuvat 4.11.2019 osoitteessa Tuotekatu 3, halli 22, 21200 Raisio. Tila sijaitsee Kauppakeskus Myllyä vastapäätä, Vehon vieressä. Sinne on helppo tulla julkisilla ja vielä helpompi autolla. Parkkipaikat ovat ilmaisia ja suoraan oven edessä. Tilassa on asiakaswc sekä myös lapsille pieni leikkinurkkaus. Sisustuksessa on otettu huomioon ekologisuus ja näin ollen suurin osa hankinnoista on tehty kierrätystä kunnioittaen. Ajanvaraus toimii edelleen www.vello.fi/haapukuliikeunelma tai soittamalla 045 1526365.

Tällä hetkellä liikkeessä olevat puvut siirtyvät mukanani, turvallisesti kuljetettuina. Tämän hetkisiin asiakkaisiin olen henkilökohtaisesti yhteydessä koskien muuttoa. Unelma palvelee asiakkaitaan koko muuton ajan.

Unelman uusi omistaja ilmoittautuu

Täällä ollaan, uudessa ja jännittävässä tilanteessa. Näin se elämä kuljetti yli 10 vuoden asiakaspalvelutyön jälkeen ihan uuteen ympäristöön, uusien kokemusten ja haasteiden pariin. Viihdyn ihmisten keskellä sekä ympärillä ja nautin onnistuneesta asiakaskokemuksesta. Haluan tarjota juuri sinulle mahdollisuuden olla se päivän kaunein. Haluan elää kanssasi sen hetken, kun yhdessä onnistumme löytämään sinulle sen täydellisen hääpuvun. Haluan myös antaa entisille morsiamille mahdollisuuden olla osana sinun tulevaa päivääsi, matkalla vaimoksi. Tunteita täynnä olevat puvut eivät ole tarkoitettu käytettäväksi vain kerran. Minä olen linkki sinun ”jotain vanhaa” ja hänen ”jotain uutta” välissä. Tehdään yhdessä Unelmasta totta ❤

HÄÄPUKULIIKE UNELMA ON SAANUT UUDEN OMISTAJAN

Minulla on iso ilo ilmoittaa, ettei Unelma joudu sulkemaan oviaan joulukuussa! Hääpukuliike Unelma vaihtaa omistajaa lokakuussa 2019. 

Jään itse sairaslomalle ja puikkoihin astuu uusi yrittäjä, Mirjam Stenroos. Mirjam jää loppuvuodeksi Kaarinaan pyörittämään Hääpukuliike Unelmaa, mutta jatkossa Unelma saattaa vaihtaa liiketilaa. 

Lokakuussa liikkeessä myynnissä olevat puvut siirtyvät automaattisesti Mirjamin hoiviin ja jatkossa pukujen myynnistä vastaa Mirjam.
Ennen lokakuuta myyntijaksonsa päättävien pukujen jatkosta vastaa Annukka. 

Asiakkaan näkökulmasta mikään ei muutu – tulette jatkossakin saamaan iloista ja palvelualtista palvelua! 

Heinä-, elo- ja syyskuussa Annukka myy myyntijaksoja lopetusilmoituksen mukaisella hinnalla, jossa myyntiaika päättyy 31.12.2019. Hinnat löytyy täältä.
Lokakuusta lähtien Mirjam tarjoaa myyjille 15viikon myyntijaksoja 30,00 € hintaan. 

Me molemmat olemme todella iloisia, että Unelma saa jatkaa!