Unelmien messu

Viikonloppu vietetty Tampereella häämessujen parissa. Unelma oli siellä hyvin edustettuna, sillä meillä oli suurin alue käytössä sekä liikkeen puvut olivat muotinäytöksessä esiteltävänä. Kuhinaa riitti molempina päivinä koko päivän, ihan liioittelematta meillä oli koko ajan jonoa. Ruoka- sekä wctauot olivat kaukaisia haaveita vain. Mutta niin kovassa kiireessä sellaisille ajatuksille ei ollut edes aikaa 🙂

Reissu oli raskas ja vaati paljon töitä. Pukuja pakkailtiin jo hyvissä ajoin viime viikolla, joka vei paljon aikaa sekä muotinäytöksen pukujen valikoiminen ym.työt mitä tämä messuilu aiheutti. Messut olivat kuitenkin sen arvoiset ja tuli hyvin kauppaa ❤ Moni 2021 morsian sai myös mahdollisuuden kokea hääpukujen huumaa sovittamalla mahdollisia vaihtoehtoja.

Kotiinpaluu sujui väsyneissä tunnelmissa ja unta tulikin tankattua yhden päivän verran. Nyt taas arki rullaamaan ja työpäivät täyttyy sovitusasiakkailla 🙂 Sesonki käy nyt kuumana, joten muista varata aikasi ajoissa sovitukseen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: