UUSI VUOSI

Vuosi vaihtui niin että hujahti! Lupauksia ei tullut tehtyä, koska tunnetusti niitä ei pysty pitämään 🙂 Mutta näihin asioihin kiinnitän erityisesti huomiota: yritän saada Unelmaa ihmisten tietoisuuteen entistä enemmän (jokainen asiakas voi auttaa myös tässä), olen sinnikäs ja tarmokas, pyrin parantamaan mahdolliset epäkohdat, mutta ennen kaikkea, pyrin olemaan myös armollinen itseäni kohtaan. Jos näillä muutamilla asioilla alottaisi tämän vuoden ja katsoo mihin kaikki vie.

Unelmassa on alkamassa kovin sesonki nyt alkuvuodesta, joten muistathan varata sovitusaikasi ajoissa. Myös virallisia avajaisia vietetään 11.1., jolloin liiketilan tarjontaan pääsee tutustumaan sekä minuun 🙂 Avajaisissa on mahdollisuus siis nähdä kaikki puvut ja mahdollisesti löytää upean puvun, jota haluaa tulla sovittelemaan. Unelma on myös Tampereen Häämessuilla edustettuna 8.-9.2., joka tulee olemaan mun yks kovimpia juttuja, sillä messualueeni on paikan isoimpia ja Unelman pukuja on esillä myös muotinäytöksessä. Jännittää, mutta hyvällä tavalla 🙂 Joten jos haluaa alkuvuodesta tuoda puvun myyntiin, nyt on oiva aika saada se monen silmäparin nähtäville, jolloin myyntimahdollisuudet aina paranee.

Starttaillaan vuotta yhdessä ja tehdään tästä Unelmasta unelman arvoista ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: