ITSENÄISTÄ YRITTÄJYYTTÄ

Uusissa tiloissa viihdytty nyt reipas kuukausi ja homma pyörii upeasti ❤ Töitä on ollut todella kivasti, mikä on ollut enemmän kuin tervetullutta. Käytännön työssä on huomannut muutamia juttuja, joita vielä voisi hankkia tai parantaa, ne onkin työn alla.

Joulun aikaan toki vähän hiljenee ja pidän itsekin pienen breikin ja hengittelen hetken. Joulu tulee vietettyä perheen ja läheisten kesken, joille lupaan antaa enemmän huomiota ja aikaa. Erityisesti lupaan huomioida ihanaa aviomiestäni, joka on tukenut ja kannustanut, kuunnellut ja tarvittaessa ollut myös hiljaa. Sekä tärkeimpänä, annan aikaa pienelle prinsessalle, joka on niin rakastettavan ihana, toki välillä jotain muutakin 🙂 Hänellä alkaa tammikuussa uusi arki tarhan parissa, joka herättää äidissä monia erilaisia tunteita.

Mutta joo, takaisin työasioihin. Olen todella kiitollinen, että saan tehdä tätä itsenäistä työtä, yrittää yrittäjyyttä. Upeat morsiamet ja vaimot mahdollistavat tämän kaiken, KIITOS teille ❤

Vuosi vaihtuu ja varsinainen sesonki alkaa pukujen myyntien suhteen, joten varaathan ajoissa aikasi sovitukseen. Muista, että seureesi on myös tervetullut tukemaan päätöstäsi ja kokemaan upean hetken, jolloin siirrytään askeleen verran lähemmäs tulevaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: