UNELMASTA TULI RAISIOLAINEN

Näin siinä kävi, nyt on muutto tehty ja kaikki puvut ja lisukkeet ovat siirtyneet Kaarinasta Raisioon. Aika rumbaa ollut kaiken hässäkän keskellä, mutta hyvin olen selvinnyt. Ihanasti ollut asiakkaita ja erityisen paljon on tullut pukuja myyntiin. Pukujen määrä on tuplaantunut, joten todennäköisyys on erittäin suuri löytää juuri sinulle se rakkain hääpuku ❤

Uusi tila sijaitsee tosiaan Raision Tuotekadulla, joka ei suoranaisesti ole mikään vaateparatiisi, mutta älkää antako hallimaisen ulkokuoren hämätä. Rohkeasti ovi auki ja oletkin keskellä hääkuplaa kaikkine ihanuuksineen. Liikkeessä on hyvät tilat sovittajalle sekä seurueelle. Ja näin syksyn kylmeneviin päiviin, tarjolla on myös kupit kuumaa.

Mä toivon, että pian nähdään ja tehdään yhdessä tästä tarina, jonka kohta kaikki tietää ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: