UNELMA MUUTTAA UUSIIN TILOIHIN

Hääpukuliike Unelma muuttaa uusiin tiloihin tämän kuun vaihteessa. Uuden liikkeen ovet avautuvat 4.11.2019 osoitteessa Tuotekatu 3, halli 22, 21200 Raisio. Tila sijaitsee Kauppakeskus Myllyä vastapäätä, Vehon vieressä. Sinne on helppo tulla julkisilla ja vielä helpompi autolla. Parkkipaikat ovat ilmaisia ja suoraan oven edessä. Tilassa on asiakaswc sekä myös lapsille pieni leikkinurkkaus. Sisustuksessa on otettu huomioon ekologisuus ja näin ollen suurin osa hankinnoista on tehty kierrätystä kunnioittaen. Ajanvaraus toimii edelleen www.vello.fi/haapukuliikeunelma tai soittamalla 045 1526365.

Tällä hetkellä liikkeessä olevat puvut siirtyvät mukanani, turvallisesti kuljetettuina. Tämän hetkisiin asiakkaisiin olen henkilökohtaisesti yhteydessä koskien muuttoa. Unelma palvelee asiakkaitaan koko muuton ajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: