Unelman uusi omistaja ilmoittautuu

Täällä ollaan, uudessa ja jännittävässä tilanteessa. Näin se elämä kuljetti yli 10 vuoden asiakaspalvelutyön jälkeen ihan uuteen ympäristöön, uusien kokemusten ja haasteiden pariin. Viihdyn ihmisten keskellä sekä ympärillä ja nautin onnistuneesta asiakaskokemuksesta. Haluan tarjota juuri sinulle mahdollisuuden olla se päivän kaunein. Haluan elää kanssasi sen hetken, kun yhdessä onnistumme löytämään sinulle sen täydellisen hääpuvun. Haluan myös antaa entisille morsiamille mahdollisuuden olla osana sinun tulevaa päivääsi, matkalla vaimoksi. Tunteita täynnä olevat puvut eivät ole tarkoitettu käytettäväksi vain kerran. Minä olen linkki sinun ”jotain vanhaa” ja hänen ”jotain uutta” välissä. Tehdään yhdessä Unelmasta totta ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: