KEVÄT TULEE!

Kevään kunniaksi Hääpukuliike Unelma tarjoaa hääpuvun myyjille viisi viikkoa enemmän myyntiaikaa!

Kun tuot hääpukusi myyntiin huhtikuun aikana (01. – 30.04.2019), niin saat myyntipalkkion ( 30,00 € ) hinnalla 15 viikkoa myyntiaikaa normaalin 10 viikon sijaan. 

Tämän lisäksi myös niille ihanille asiakkaille, joiden hääpuku on jo entuudestaan myynnissä huhtikuun aikana (01.04. – 30.04.2019) lisätään kaksi viikkoa myyntiaikaa.

Ihanaa kevättä ❤ 

———-

Infoa hääpuvun myymisestä Hääpukuliike Unelmassa:

Unelma ei osta hääpukuja, vaan välittää ne myyjän puolesta ostajalle.

Hääpukuliike Unelmaan otetaan myyntiin vain hääpukuja, jotka ovat hääpukuliikkeestä ostettuja tai pukuompelijalla teetettyjä pukuja. Alkuperän pitää olla myyjän tiedossa/hääpuvussa pitää olla merkki. Puvun pitää olla ehjä, pesty ja kunnossa.
Hääpuku saa olla korkeintaan kuusi vuotta vanha (2013). 

Hääpuvun myyntihinnan päättää myyjä, eli sinä. Mutta autan mielelläni hinnoittelussa, jos se tuottaa vaikeuksia.

Myyntipalkkio on 30€ ja myydystä hääpuvusta otetaan 25% myyntiprovisio. Myyntipalkkiota ei palauteta, vaikkei hääpuku menisi kaupaksi.

Myyntiajan puitteissa hääpukusi on sovitettavissa aina liikkeessä ja sitä tarjotaan kaikille niille tuleville morsiamille, joille pukusi voisi sopia. Markkinoin hääpukuasi  myös kotisivuillani ja sosiaalisessa mediassa.
Halutessasi hääpukuasi voidaan käyttää myös markkinointiin tarkoitetuissa valokuvauksissa, jotka edistävät pukusi myyntiä.

Kun haluat tuoda hääpukusi Unelmaan myyntiin, varaa aika sähköisesti osoitteesta https://vello.fi/haapukuliikeunelma/  –  ”hääpuvun tuonti” . 
Jos Vellosta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, niin ota yhteyttä info@haapukuliikeunelma.com .